Loader
Dordrecht Waldeck Pyrmontweg
15651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15651,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Geen verplicht contract, maar een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. 20% studentenkorting. Onbeperkt trainen op al onze locaties. Keuze uit 2 uur of 2,5 uur trainen.

Wing Chun Kung Fu Dordrecht

Wilt u een vechtsport of zelfverdediging leren? Wilt u weerbaar worden en uw zelfvertrouwen vergroten? Of houdt u gewoon van lekker sporten? Kom dan langs op onze Wing Chun Kung Fu school in Dordrecht. U bent welkom om een gratis proefles bij te komen wonen. Op deze pagina vindt u informatie over onze school in Dordrecht.

Informatie

Lestijden:

Zaterdagochtend

09.30-11.30 / 09.00-12.00

(Keuze uit 2 uur of 2,5 uur trainen)

Leeftijd:

Vanaf 08 jaar

 Adres:

Waldeck Pyrmontweg 20a

3314 NZ Dordrecht

Locatie:

Gymzaal Waldeck Pyrmontweg

Naast Hans Petri School

Openbaar Vervoer

Bus:

Bus 3, bus 4

Halte Hugo de Grootplein

(3 min. loopafstand)

Bus 11, bus 12, bus 88, bus 92

Halte Weeskinderendijk Beneden

(4 min. loopafstand)

Benodigdheden

Kleding:

Trainingsbroek

T-shirt

Gymschoenen

Overig:

Flesje drinken

Tussendoortje

 

Zorg dat u 5 à 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.

Proefles

Na de warming-up krijgt u van de leraar een lezing over de technische, fysieke en mentale aspecten van het systeem. U zult dan ook de gelegenheid hebben om vragen te stellen. Daarna volgt de praktijkles en tenslotte de cooling-down.

Tijdens de eerste proefles zult u met uw zwakke en sterkte punten worden geconfronteerd. Hierdoor krijgt u meer zelfkennis, zowel in fysiek als in mentaal opzicht. Omdat in de praktijk deze twee grenzen worden overschreden, is het de kern van onze trainingen onze leerlingen hiervoor weerbaar te maken.

Vervolg

De volgende les kunt u ook nog zonder kosten meemaken. Tijdens deze les krijgt u de eerste technieken aangereikt die u kunt toepassen bij het sparren. U zult al snel het verschil merken met de eerste keer. Maakt u zich trouwens geen zorgen als uw conditie niet zo goed is als u zou willen. Dit komt na verloop van tijd wel goed.

Kwaliteit

De reden dat wij minstens 2 uur les geven is: kwaliteit. Om succes te hebben, moet je vooral over doorzettingsvermogen beschikken. Wij stoppen tijd in onze leden om de technieken er in te slijpen en te perfectioneren. Neem niet te snel een beslissing. Voor deze gevechtskunst is het van groot belang om regelmatig trainingen te volgen. Denk er goed over na voordat u lid wordt. Aan de proeflessen zijn geen verplichtingen verbonden. Mochten wij u daarna niet meer zien, dan wensen wij u verder het allerbeste toe en respecteren wij deze beslissing.

 

Op de locatie Dordrecht is er de mogelijkheid om een training van 2 uur of van 2,5 uur te volgen.

Doelstelling

Het doel van de Associatie is haar leden de praktische kant van de Wing Chun Kung Fu gevechtskunst alsmede de tot deze gevechtskunst behorende filosofie en sociale geestelijke instellingen trachten bij te brengen.

 

Levensbeschouwing, geslacht, etniciteit en vechtsport achtergrond spelen bij ons geen rol. Bij de Associatie mag iedereen Wing Chun Kung Fu beoefenen.

Wilt u graag informatie of een proefles bijwonen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u direct telefonisch contact opnemen met -of een mail sturen naar +31 06 53 24 14 45    info@wing-chun.nl

Contactformulier / Aanvraagformulier proefles