Loader
15/12 update covid-19 virus
17360
post-template-default,single,single-post,postid-17360,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

15/12 update covid-19 virus

Beste leden en geïnteresseerden,

Vanaf dinsdag 15 december is Nederland in een lockdown. Vanwege deze lockdown zijn al onze locaties gesloten en kunnen wij helaas geen groepstrainingen meer geven.

Gelukkig is er ook goed nieuws; de afgelopen 2 maanden hebben wij hard gewerkt aan nieuwe trainingsvideo’s zodat onze leden, in het geval van een eventuele 2e lockdown, alsnog de mogelijkheid hebben om te trainen.

Vanaf de eerste week van januari zullen wij wekelijks een nieuwe trainingsvideo posten. Deze video’s zijn enkel toegankelijk voor onze leden. Ieder lid zal uiterlijk 10 januari zijn of haar inloggegevens ontvangen. Deze geven tevens toegang tot de trainingsvideo’s die tijdens de 1e lockdown zijn gepost.

Ga voor de video’s naar:

wing-chun.nl –> homepage –> covid-19 –> trainingsvideo’s

Veel plezier met trainen. Mochten er vragen zijn, neem dan contact met ons op.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze zware tijden.

Warme groet,

Associatie Wing-Chun Kung-Fu