Loader
We zijn weer begonnen!
17281
post-template-default,single,single-post,postid-17281,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

We zijn weer begonnen!

Beste leden en geïnteresseerden,

Wij hebben goed nieuws; alle trainingen zijn hervat en vinden weer binnen plaats.

Per 10 augustus zijn de richtlijnen omtrent het covid-19 virus weer iets aangescherpt. Het is hierdoor extra belangrijk dat alle deelnemers vooraf de veiligheidsregels, zoals vermeld op de website, doornemen.

wing-chun.nl –> homepage –> covid-19 –> veiligheidsregels

Als iedereen zich aan de eerder genoemde regels houdt, kunnen wij samen, op een verantwoordelijke wijze, het nieuwe seizoen tot een succes maken.

Tot snel.

Sportieve groet,

Associatie Wing-Chun Kung-Fu