Loader
Seminar Stokvorm
17226
post-template-default,single,single-post,postid-17226,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Seminar Stokvorm

In lijn met de lessen van de afgelopen maand geeft Robert Vogel jr. met assistentie van Erik Batstra en Johan van de Griend een seminar waarin de stokvorm van het Wing Chun centraal staat.

Naast de drie open hand vormen en een dummy vorm, kent het Wing Chun twee wapen vormen waarvan de Luk Dim Boon Gwan (de stokvorm) er één van is. De originele Wing Chun stok kende een lengte van 3,40 meter. Deze lengte is echter nog niet voor iedereen weggelegd, daarom worden er stokken van verschillende lengte en dikte meegenomen zodat eenieder een voor zijn doen handelbare stok kan gebruiken.

Het programma bestaat uit het leren van de vorm met als ondersteuning een aantal oefeningen die met een partner worden uitgevoerd.

Het seminar is een kleine compensatie voor door de Corona stop gemiste lessen, daarom zijn er geen kosten aan verbonden en is het voor iedereen toegankelijk, beginners en gevorderden.

Locatie: Budo Centrum Sliedrecht, Maaslaan 6

Toegang: Gratis
Datum/tijd: za. 8 augustus, 12:00 tot t/m 15.00
Instructeurs: Robert Vogel jr., Erik Batstra en Johan van de Griend.