Loader
Onbeperkt trainen
16551
post-template-default,single,single-post,postid-16551,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Onbeperkt trainen

De Associatie Wing-Chun Kung-Fu heeft trainingslocaties in heel Nederland. Onze leden zijn vanaf aanvang van het nieuwe seizoen op alle scholen welkom en mogen onbeperkt trainen, zonder dat hier extra kosten voor worden gerekend. (Met uitzondering van de kernploegtraining).

The Associatie Wing-Chun Kung-Fu has training locations all over Holland. Starting this season, our members are welcome to train at any of our locations and as much as they want. This without having to pay a extra fee. (With the exception of our core group trainings.)