Loader
Jaarlijkse Trainingsdag
16092
post-template-default,single,single-post,postid-16092,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Jaarlijkse Trainingsdag

Beste leden,

Zaterdag 7 april 2018 zal de Jaarlijkse Trainingsdag van de Associatie Wing-Chun Kung-Fu weer plaatsvinden. Dit evenement is toegankelijk voor alle leerlingen van de Associatie Wing-Chun Kung-Fu. Samen trainen dus, met medestudenten uit het hele land.

Speciaal voor deze dag hebben we een aangepast lesprogramma waarin onder andere demonstraties en bijzondere technieken voorkomen. Hiermee bedoelen we technieken die minder frequent of niet op de reguliere lessen gegeven worden. Maar bovenal is de trainingsdag bedoeld om samen met gelijkgezinden een mooie bijeenkomst te ervaren.

Via onze social media kanalen (Facebook, Instagram & Twitter) zullen wij regelmatig hints posten van de aankomende activiteiten. Houd deze pagina’s dus nauwlettend in de gaten.

Graag horen we, uiterlijk zondag 1 april 2018, van je of je aanwezig bent bij de Jaarlijkse Trainingsdag 2018. Dit i.v.m. de organisatie van de trainingsdag en de aanschaf van een aandenken voor elke deelnemer aan de trainingsdag. Inschrijven kan op de afdelingen bij de desbetreffende schoolhouder.

Sportieve groet,

Robert Vogel jr., Danny Vogel, Ed Voll, Johan van de Griend, Corne van Gurp en Frank Assink.

Belangrijk om te weten is dat, i.v.m. de Jaarlijkse Trainingsdag, de reguliere lessen van zaterdag 7 april en zondag 8 april komen te vervallen.

Adres:
Sporthal Ockenburgh
Wijndaelerduin 27
2554 BX Den Haag

Tijdstip:
Zaterdag 7 april 2018
12:00u t/m 16:30u
Deelnemers dienen uiterlijk 15 min. van ten voren aanwezig te zijn en hun Wing-Chun Kung-Fu tenue (t-shirt, broek) en handschoenen mee te hebben gebracht.

Dear students,

Once again it is time for the Annual Trainingsday of the Association Wing-Chun Kung-Fu. This event will be held on Saturday the 7th of April and it is accessible for all students of the Association Wing-Chun Kung-Fu. Meaning: Training together with fellow students from all over Holland.

We have come up with a schedule, created especially for this event. Among other things, the schedule will include demonstrations and special techniques. By this we mean techniques which are not, or seldom, being given in our regular classes. But above all, the trainingsday is ment to enjoy a nice gathering with fellow minded students.

We will be posting messages, containing hints on the upcoming events, on our social media channels such as Facebook, Instagram & Twitter regularly. So keep an eye on these pages.

Please let us know beforehand (Sunday the 1th of April at the latest) if you will be attending the Annual Trainingsday 2018. This because of all the organisation that comes with events as these and because of the purchase of souvenirs for all contestants, as a token to remember the event. You can enlist yourself for attending the Annual Trainingsday at the headteacher at your training location.

Kind regards,

Robert Vogel jr., Danny Vogel, Ed Voll, Johan van de Griend, Corne van Gurp and Frank Assink.

It is important to know that the regular classes on Saturday the 7th of April and Sunday the 8th of April will be cancelled because of the Annual Trainingsday.

Address:
Sporthal Ockenburgh
Wijndaelerduin 27
2554 BX Den Haag

When:
Saturday 7 april 2018
12:00 till 16:30
Participants are required to be present 15 minutes before the start of the event and should bring with them their Wing-Chun Kung-Fu uniform (t-shirt, pants) and gloves.