Loader
Voorjaarsvakantie 2018
16058
post-template-default,single,single-post,postid-16058,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Voorjaarsvakantie 2018

Beste leden,

I.v.m. de voorjaarsvakantie (26/02 t/m 04/03) zijn de meeste afdelingen van de Associatie Wing-Chun Kung-Fu gesloten.

De afdelingen Delft, Dordrecht en Rijsbergen zijn gedurende de voorjaarsvakantie wel geopend. Alle leden zijn welkom om hier te komen trainen. Niet leden die interesse hebben in een proefles zijn uiteraard ook welkom.

(Afdeling Delft is een jeugdafdeling. Geschikt voor kinderen van 08 jaar t/m 14 jaar.)

Wij wensen jullie een fijne vakantie.

Tot snel.