Loader
Weerbaarheidstraining
16815
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16815,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Geen verplicht contract, maar een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. 20% studentenkorting. Onbeperkt trainen op al onze locaties. Keuze uit 2 uur of 2,5 uur trainen.

Weerbaarheidstraining

Naast onze reguliere trainingen voor jeugd en volwassenen biedt de Associatie Wing-Chun Kung-Fu ook weerbaarheidstrainingen aan voor kwetsbare groepen. Hieronder vindt u een toelichting op de weerbaarheidstrainingen.

Weerbaarheid & assertiviteit

Helaas worden de afgelopen jaren gekenmerkt door een toenemende verruwing van onze samenleving. Steeds vaker komen we in aanraking met grensoverschrijdend gedrag. Gebrek aan kennis en training met dit soort situaties maakt dat we ons onzeker en kwetsbaar kunnen voelen. Hierdoor kan je jezelf gaan beperken in je dagelijks functioneren en kan je een verminderd gevoel van welzijn ervaren. Dit is de reden dat we bij de Associatie Wing-Chun Kung-Fu trainingen geven waarin weerbaarheid en assertiviteit aan de orde komen.

Deze trainingen geven u de kans in een veilige omgeving actief bezig te zijn met het vergroten van uw alertheid en zelfvertrouwen.

Er zijn drie verschillende trainingen die elk afgestemd zijn op een extra kwetsbare groep: ouderen (50+), dames en rolstoelafhankelijken. De cursussen zijn zodanig ingericht dat een ieder mee kan doen.

De Associatie Wing-Chun Kung-Fu heeft zich gespecialiseerd in het trainen en scholen van medewerkers in persoonlijke weerbaarheid, op zowel fysiek als mentaal vlak. De trainers beschikken ieder dan ook over een ruime ervaring op dit gebied.

  • Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 20 personen

  • Locatie : Sir Winston Churchilllaan 285, 2288 DA Rijswijk

  • De trainingen bestaan uit 8 lessen per maand (2 lessen per week, 4 weken lang).

  • De lestijden zijn als volgt: 

Rolstoelafhankelijken dinsdag en donderdag 10:00 – 11:15

Ouderen (50+) maandag en woensdag 11:30 – 12:45

Dames woensdag en vrijdag 10:00 – 11:15

Wilt u graag meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u een mail sturen naar -of direct telefonisch contact opnemen met :  info@wing-chun.nl    +31 06 53 24 14 45

Contactformulier / Aanvraagformulier weerbaarheidstraining