Loader
Den Haag Hyacinthweg
15666
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15666,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Geen verplicht contract, maar een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. 20% studentenkorting. Onbeperkt trainen op al onze locaties. Keuze uit 2 uur of 2,5 uur trainen.

Wing Chun Kung Fu Den Haag (Hyacinthweg)

Wil je een vechtsport of zelfverdediging leren? Wil je weerbaar worden en je zelfvertrouwen vergroten? Of houd je gewoon van lekker sporten? Kom dan langs op onze Wing Chun Kung Fu school in Den Haag. Je bent welkom om een gratis proefles bij te komen wonen. Op deze pagina vind je informatie over onze school in Den Haag.

Informatie

Lestijden:

Woensdagmiddag

14.00-16.00

(2 uur trainen)

Leeftijd:

Vanaf 08 jaar t/m 14 jaar

 Adres:

Hyacinthweg 5

2565 RE Den Haag

Locatie:

Gymzaal de Zonnebloem

Basisschool de Zonnebloem

Openbaar Vervoer

Tram:

Tram 3

Halte Zonnebloemstraat

(4 min. loopafstand)

Tram 34

Halte Zonnebloemstraat

(4 min. loopafstand)

Bus:

Bus 24

Halte Vliegenvangerlaan

(7 min. loopafstand)

Benodigdheden

Kleding:

Trainingsbroek

T-shirt

Gymschoenen

Overig:

Flesje drinken

Tussendoortje

 

Zorg dat je 5 à 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.

Proefles

Na de warming-up krijg je van de leraar een lezing over de technische, fysieke en mentale aspecten van het systeem. Je zult dan ook de gelegenheid hebben om vragen te stellen. Daarna volgt de praktijkles en tenslotte de cooling-down.

Tijdens de eerste proefles zul je met je zwakke en sterkte punten worden geconfronteerd. Hierdoor krijg je meer zelfkennis, zowel in fysiek als in mentaal opzicht. Omdat in de praktijk deze twee grenzen worden overschreden, is het de kern van onze trainingen onze leerlingen hiervoor weerbaar te maken.

Vervolg

De volgende les kan je ook nog zonder kosten meemaken. Tijdens deze les krijg je de eerste technieken aangereikt die je kan toepassen bij het sparren. Je zult al snel het verschil merken met de eerste keer. Maak je trouwens geen zorgen als je conditie niet zo goed is als je zou willen. Dit komt na verloop van tijd wel goed.

Kwaliteit

De reden dat wij minstens 2 uur les geven is: kwaliteit. Om succes te hebben, moet je vooral over doorzettingsvermogen beschikken. Wij stoppen tijd in onze leden om de technieken er in te slijpen en te perfectioneren. Neem niet te snel een beslissing. Voor deze gevechtskunst is het van groot belang om regelmatig trainingen te volgen. Denk er goed over na voordat je lid wordt. Aan de proeflessen zijn geen verplichtingen verbonden. Mochten wij je daarna niet meer zien, dan wensen wij jou verder het allerbeste toe en respecteren wij deze beslissing.

 

Op de locatie Hyacinthweg is er de mogelijkheid om een training van 2 uur te volgen.

Doelstelling

Het doel van de Associatie is haar leden de praktische kant van de Wing Chun Kung Fu gevechtskunst alsmede de tot deze gevechtskunst behorende filosofie en sociale geestelijke instellingen trachten bij te brengen.

 

Levensbeschouwing, geslacht, etniciteit en vechtsport achtergrond spelen bij ons geen rol. Bij de Associatie mag iedereen Wing Chun Kung Fu beoefenen.

Wil je graag informatie of een proefles bijwonen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tevens kan je een mail sturen naar -of direct telefonisch contact opnemen met :  info@wing-chun.nl    +31 06 53 24 14 45

Contactformulier / Aanvraagformulier proefles