Loader
Sifu Edmund E. Voll †
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sifu Edmund E. Voll †

Met veel verdriet delen wij u mede dat de Associatie Wing-Chun Kung-Fu wederom een geweldige Sifu aan kanker heeft verloren. Ed Voll, medeoprichter en Sifu van de Associatie Wing-Chun Kung-Fu, is komen te overlijden.

Sifu Edmund E. Voll
16.07.1943 – 14.07.2020 †

Nadat hij eind jaren zestig en zeventig Kempo les had gegeven, sloot Ed Voll zich aan bij zijn Kempo-assistent, oude vriend en oprichter van de Associatie Wing-Chun Kung-Fu, Rob Vogel sr. † en begon hij aan het praktiseren van Wing Chun Kung Fu.

Ed Voll heeft vervolgens 38 jaar vol passie Wing Chun Kung Fu les gegeven.

We betuigen onze diepste medeleven aan zijn vrouw, familie, vrienden en studenten.

Moge hij in vrede rusten.

Associatie Wing-Chun Kung-Fu