Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Wong Shun Leung

Door Wang Kiu ben ik in aanraking gekomen met Wong Shun Leung. Wong Shun Leung heeft in Nederland drie succesvolle seminars gegeven voor de Associatie. De eerste, die tevens een blijvende indruk heeft achtergelaten, was in 1993. Tijdens zijn tweede en derde seminar werd hij geassisteerd door respectievelijk Philip Bayer in 1994 en Ernst Höfler in 1995.

Wong Shun Leung begreep al snel wat er aan de hand was met het Wing-Chun in Holland. Hij begreep dat ik graag zijn systeem in de Associatie wilde introduceren. Om zijn benadering zo effectief mogelijk over te dragen aan de Associatie heeft Wong Shun Leung in 1996 zijn topleerling Barry Lee geïntroduceerd. Sinds 1997 geeft de Associatie les volgens het Wong Shun Leung Ving Tsun systeem, naar de inzichten van Barry Lee.

Wij danken Wong Shun Leung dat wij kennis mochten maken met zijn systeem en we zijn hem dankbaar dat hij ons in contact heeft gebracht met Barry Lee. Hij heeft mij door middel van gesprekken en seminars de kwaliteit van zijn systeem doen inzien.

In 1997 is Wong Shun Leung overleden. Zijn leerling Barry Lee is de leraar van mijn zoon Robert Vogel jr. en de assistenten. Zij geven deze kennis vervolgens door aan de Associatie.

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: