Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Nieuwe tijden en locatie Den Haag dinsdagavond en vrijdagavond

Per direct zullen de lessen die normaal gesproken op de dinsdagavond (reguliere les) en de vrijdagavond (kernploeg training) van 20:00u tot 23:00u in het Segbroek College worden gegeven, verhuizen naar onze nieuwe locatie op de Sir Winston Churchillaan in Rijswijk. Tevens zijn de tijden waarop de les wordt gegeven op de dinsdagavond gewijzigd. Vanaf heden zijn deze van 19:00u tot 22:00u.

Adres:

Sir Winston Churchillaan 285
2288 DA Rijswijk

Locatie:

Let op. De entree van de sportschool bevind zich bij de Treubstraat. Schuin tegenover de Mc Wash, die zich op de Treubstraat nr. 33 bevind, staat een flatgebouw. Loop hier rechtdoor het terrein op totdat u linksaf moet. Aan uw linkerhand ziet u een trap met toegang tot de flat. Loop de trap op een betreed het gebouw, direct aan uw rechterhand vindt u de ingang tot de sportschool.

Vanaf de snelweg (A4): Afslag 10, Plaspoelpoder

Openbaar vervoer:

Tram 17, halte Treubstraam

Bus 30, 50, 51 en 52, halte Treubstraat

Tevens bevind de locatie zich op 8 minuten loopafstand vanaf Station Rijswijk

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: