Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Eigen trainingslocatie

Een droom van R. Vogel sr. en een wens van R. Vogel jr. en Danny Vogel is uitgekomen, we hebben sinds 1 september onze eigen vaste locatie die 24/7 tot onze beschikking is. Dit zal ervoor zorgen dat we vaker en meer gevarieerde lessen kunnen gaan geven. Zoals jullie mogelijk wel bekend is, huren wij normaal gesproken van de gemeente. Dit heeft vele voordelen, maar het brengt ook een aantal nadelen met zich mee. Zo zitten wij vast aan de tijden en de regels die de trainingslocaties met zich meebrengen. Op de nieuwe locatie kunnen wij o.a. spiegels, stootzakken en wooden dummies plaatsen en op door ons gewenste momenten les geven. De ruimte is al in gebruik en zodra de verbouwing helemaal achter de rug is, zullen wij een open dag gaan geven voor al onze leden. Tot die tijd zijn jullie uiteraard ook welkom om ons te bezoeken/mee te trainen.

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: