Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Gratis proefles

Wat heb je nodig voor een gratis proefles?

  • Trainings- of joggingbroek
  • T-shirt
  • Gympen liefst zonder zwarte zolen
  • Zorg dat je 5 √† 10 min voor aanvang van de les aanwezig bent.

Na de warming-up krijg je van de leraar een lezing over de technische, fysieke en mentale aspecten van het systeem. Je zult dan ook de gelegenheid hebben om vragen te stellen. Daarna volgt de praktijkles en tenslotte de cooling-down. Als je lid wilt worden, kun je na afloop om een informatie-envelop vragen.

Tijdens de eerste proefles zul je met je zwakke en sterke punten worden geconfronteerd. Hierdoor krijg je meer zelfkennis, zowel in fysiek als in mentaal opzicht. Omdat in de praktijk deze twee grenzen worden overschreden, is het de kern van onze trainingen leerlingen hiervoor weerbaar te maken.

Vervolgles

De volgende les kun je ook nog zonder kosten meemaken. Bij deze les krijg je de eerste technieken aangereikt die je kunt toepassen bij het sparren. Je zult al snel het verschil merken met de eerste keer. Maak je trouwens geen zorgen als je conditie niet zo goed is als je zou willen. Dit komt na verloop van tijd wel goed.

Kwaliteit

De reden dat wij 3 uur les geven is: kwaliteit. Om succes te hebben moet je vooral over doorzettings vermogen beschikken. Wij stoppen tijd in onze leden om de technieken er in te slijpen en te perfectioneren. Neem niet te snel een beslissing. Voor deze sport is van groot belang om regelmatig trainingen te volgen. Denk er goed over na voordat je lid wordt. Aan de proeflessen zijn geen verplichtingen verbonden. Mochten wij je daarna niet meer zien, dan wensen wij je verder het allerbeste toe en respecteren wij deze beslissing.

Associatie Wing-Chun Kung-Fu

Het doel van de associatie is haar leden de praktische kant van de Wing-Chun Kung-Fu gevechtskunst alsmede de tot deze gevechtskunst behorende filosofie en sociale geestelijke instellingen trachten bij te brengen.

Levensbeschouwing, leeftijd, beroep, etniciteit en vechtsport achtergrond spelen bij ons geen rol. Bij de Associatie mag iedereen Wing-Chun beoefenen.

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: