Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Ed Voll

Een collega van mij op het werk (1965) vertelde dat hij aan Kempo deed en dat Ed Voll zijn leraar was. Gelijk vanaf het begin was ik gek op Kempo.

Jarenlang trainde ik met veel plezier zonder ook maar een les te missen. Toen kwam de dag dat Ed Voll vertelde te gaan stoppen met de lessen in Den Haag. Hij zou alleen nog lesgeven in Dordrecht, waar hij ook vandaan komt. De leerlingen in Den Haag vroegen aan Ed Voll of ik de lessen kon over nemen. Ik was toen al assistent van Ed. Omdat ik me verantwoordelijk voelde voor mijn leerlingen, probeerde ik mij verder te ontwikkelen in de gevechtskunst. Na vele stijlen en systemen kwam ik in aanraking met Wang Kiu.

Nadat ik steeds meer succes kreeg met het Wing-Chun systeem haalde ik Ed Voll over om het Wing-Chun systeem te leren en zijn school om te vormen. Ik denk dat het in de gevechtskunst uniek is dat mijn gewezen Kempo leraar mijn Wing-Chun leerling werd. Het resultaat is een vriendschap voor het leven en een bloeiende Wing-Chun afdeling in Dordrecht. Tot op de dag van vandaag is de band tussen de leerlingen van Dordrecht en Den Haag uitstekend.

Ed's kaderleden trainen regelmatig met Robert Vogel jr. en zijn assistenten in de kernploeg van Den Haag.

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: