Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Violeta van Gaalen

Violeta van Gaalen
Lid sinds:
september 2008
Beroep:
Bedrijfscontroller
Leerling van:
Robert Vogel jr.
Lid van de kernploeg
Standplaats:
Den Haag
Geeft les in:
Den Haag - Zondag, jeugd

Over mij

Ik kwam in de aanraking met Wing Chun toen ik twaalf jaar was en in Zwitserland woonde. Samen met mijn broer waren we de enige niet volwassenen in de Wing Chun school bij Christoph Aeberhard. Wing Chun werd al heel snel mijn passie. Wat mij direct aansprak is de techniek, die weinig spierkracht vereist. In deze school heb ik ongeveer 8 jaar getraind en in die periode heb ik ook nog twee seminars meegemaakt van Wong Shun Leung zelf, die toen op bezoek was in Basel.

Wing Chun gaf mij zelfvertrouwen en een overtuiging van veiligheid. De ervaring dat je door veel trainen en discipline een lichaamscontrole en snelheid kunt bereiken was enorm motiverend.

Ik verhuisde naar de Verenigde Staten en stopte met Wing Chun. Pas in Nederland (toen ik mijn Nederlandse man ontmoet had) ging ik weer op zoek naar een mogelijkheid om WIng Chun op te pakken. Via Google vond ik de school die ik zocht, namelijk van dezelfde stroming (Wong Shun Leung). Tijdens een proefles in Rotterdam-Zuid maakte ik kennis met het enthousiasme van de heer Vogel sr. Al snel na aanvang van de trainingen werd ik zwanger en moest ik weer stoppen.

Gelukkig kon ik in de zomer van 2012 mijn kinderen overhalen om Wing Chun een kans te geven en samen met hen train ik sindsdien weer met veel enthousiasme.

Ik vind het fantastisch dat dhr Vogels sr en jr zoveel tijd en energie gestoken hebben in het opzetten van een goede Wing Chun school in Nederland en ik hoop er nog heel veel jaren mee door te gaan. Naast zelfvertrouwen en lichaamscontrole levert dit natuurlijk ook een grote mate van fitheid op, die mij op alle terreinen verder helpt.

 

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: