Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Martin Kartomo MBA

Martin Kartomo MBA
Lid sinds:
september 1994
Beroep:
Consultant Strategie & Performance Management
Leerling van:
Robert Vogel jr.
Lid van de kernploeg
Standplaats:
Den Haag
Geeft les in:
Rijswijk / Den Haag

Over mij

Sinds 2004 actief beoefenaar van Wing Chun Kung Fu. In het dagelijks leven heb ik een consultancy bedrijf wat controlling diensten levert met bijbehorende strategische en operationele controlling software. Onze doelgroep zijn CFO's, concern controllers die verantwoordelijk zijn voor het bewaken en sturen van de waarde van de onderneming. Daarnaast ben ik parttime docent op de Hogeschool Rotterdam waar ik lesgeef aan het post-HBO en het Trade Management Asia programma.

Wat Wing Chun Kung Fu mij heeft gebracht is focus in mentale en fysieke beheersing. In de dagelijkse praktijk vindt ik dit terug in mentale fitheid. De meeste van onze klanten hebben te maken met deadlines. Dit betekent vaak lange werkdagen, vergaderingen die uitlopen en reistijden van meerdere uren per dag. En in ons vak is het van belang om volledig geconcentreerd te blijven. Rekening houden met omgevingsfactoren, focus op de opdrachten en lange tijd geconcentreerd werken.  

Wing Chun Kung Fu levert mij ook fysieke "endurance" op. Fysieke intrinsieke kracht en beheersing over ledematen, balans en beweging. Het feit dat ik de motoriek en mechanica begrijp van het lichaam geeft dit extra zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen.

Niet onbelangrijk is de sfeer waardoor onze leerlingen het maximale uit zichzelf en uit onszelf halen. Dit gaat met respect en met fysieke en mentale inspanning. Met als resultaat plezier, energie en respect voor elkaar en voor jezelf. Dat houdt het trainen en het lesgeven inspirerend en boeiend.

 

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: