Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Frank Assink

Frank Assink
Lid sinds:
januari 2009
Beroep:
Facilitair Coordinator
Leerling van:
Robert Vogel jr.
Lid van de kernploeg
Standplaats:
Den Haag
Geeft les in:
Den Haag - Zondag, jeugd
Geeft les in:
Delft

Over mij

Mijn naam is Frank Assink, ik ben geboren 11 november 1972 te Zwolle. Ik ben getrouwd met Lita, zij komt uit Indonesie.

Samen hebben wij twee meiden en wonen in Den Haag. Ik werk bij Seaway Heavy Lifting in Zoetermeer en coordineer daar een aantal facilitaire zaken. Mijn vrouw werkt als nachtzuster.

Op dit moment van schrijven (december 2013) ben ik zelf 5 jaar bezig met Wing Chun. Ik ben er samen met mijn dochter op gegaan en zij traint inmiddels bij de wat grotere kinderen. Ik voel me zeer bij de associatie betrokken en zet me graag vrijwillig extra in. Ik denk dat dat komt door de manier waarop de heren Rob Vogel Sr. en Jr. met me omgaan. Heel gewoon, puur en relaxed, geen poeha, gewoon goede lessen en persoonlijke belangstelling. Dit stroomt door heel de associatie, goed merkbaar bij alle andere leden.

Ik geef kinderen les op zondag. Lesgeven doe ik met veel plezier en passie. Dat zijn, vind ik, kernvoorwaarden om een ander iets bij te brengen.

Daarnaast is kennis en ervaring van de wing chun techniek uiteraard onmisbaar. Zelf train ik dinsdag en vrijdag. Zelf probeer ik elke keer het beste uit mezelf te halen en probeer dat ook bij de anderen teweeg te brengen. Toch is elke les anders, de ene keer ben je meer bezig met iedereen in de gareel te houden de andere les worden er echte stappen gemaakt. Het is erg leuk om te zien hoe elk individu zijn of haar vorderingen maakt.

 

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: