Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Corne van Gurp

Corne van Gurp
Lid sinds:
november 2003
Beroep:
Uitvoerder Electro Techniek
Leerling van:
Robert Vogel jr.
Lid van de kernploeg
Standplaats:
Breda
Geeft les in:
Breda
Geeft les in:
Rijsbergen

Over mij

In 1995 ben ik gestart met wing-chun bij de Federatie in Breda. Daar heb ik ongeveer 6 jaar getraind, maar ben door omstandigheden gestopt. Vanwege mijn interesse in ‘martial arts’ wilde ik het graag zo snel mogelijk weer oppakken en ben begonnen aan Aikido, mede omdat mij altijd verteld was dat de ‘andere’ wing-chun school in Breda, de Associatie, niet goed was. Na circa een jaar Aikido ben ik toch weer op zoek gegaan naar een wing-chun school en kwam zo terecht bij meneer Vogel van de Associatie.

Op de school werd ik direct hartelijk ontvangen door meneer Vogel en mocht meteen meedoen aan de training. Halverwege de training waren al mijn vooroordelen teniet gedaan, al het negatieve over de Associatie bleek niet waar te zijn! Voor mij is deze stroming van wing-chun heel goed en volledig. Alle puzzelstukjes vielen nu op de juiste plaats, alles was duidelijk en geen vragen meer. De directheid, efficiëntie, posities, heupkracht, centerlines en trainen… keihard trainen, dat is wat ze hier doen. Ik ben gelijk lid geworden van de Associatie en na 3 maanden ben ik zelfs extra privé trainingen gaan volgen bij Robert Vogel jr. om sneller in deze stroming vooruit te komen.

Inmiddels train ik meer dan 10 jaar bij de Associatie en heb het enorm naar mijn zin. Als je het hebt over het familie gevoel in het wing-chun, dan moet je hier zijn. Hard trainen maar zacht in de omgang heeft mij een paar echte goede vrienden opgeleverd. Ik train nu in het kader onder leiding van Robert jr., Aniel en Fred en kijk en luister nog altijd met bewondering naar ze. Je kunt duidelijk zien dat zij een goede opleiding hebben gehad van hun sifu Barry Lee. Ik hoop nog veel jaren te trainen bij de Associatie.

 

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: