Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

ir. Aniel Badri

ir. Aniel Badri
Lid sinds:
oktober 1993
Beroep:
Management Consultant
Leerling van:
Robert Vogel sr. / Robert vogel jr. / Barry Lee
Assisteert Robert Vogel jr. in de Kernploeg
Standplaats:
Den Haag
Geeft les in:
Rijswijk / Den Haag

Over mij

In het kort
Getrouwd met Marlies, die ik jaren geleden ontmoet heb op de wing-chun school. Vader van twee dochters en een zoon. Werkzaam als management consultant bij een internationaal accountants- en adviesbureau.

Al van jongs af aan beoefen ik allerlei sporten, met een voorkeur voor oosterse vechtsporten. Op 15-jarige leeftijd, in 1993, maakte ik kennis met wing-chun en jiu jitsu. Bij jiu jitsu kon ik al vanaf het begin goed sparren tegen jiu jitsuka met bruine en zwarte banden, terwijl ik bij wing-chun van vrijwel iedereen klappen kreeg tijdens het sparren. Dit was destijds voor mij de hoofdmotivatie om net zo lang wing-chun te beoefenen totdat ik die gene zou zijn die tijdens het sparren de overhand had.

Waarom heb ik voor wing-chun gekozen
Mijn motivatie om de beste te willen zijn is natuurlijk niet de reden waarom ik nog steeds wing-chun beoefen. Dat was een oppervlakkige motivatie wat prima past bij een tiener te jong om het mooie van wing-chun te kunnen snappen. De reden dat ik na al die jaren nog steeds wing-chun beoefen is omdat het een mooi en logisch systeem is theoretisch perfect. En daardoor raak je niet uitgeleerd.

Het wing-chun blijft voor mij interessant als je er uren in steekt blijf je vorderingen maken. Daarnaast vind ik de leuke en inspirerende mensen om me heen en hun ontwikkelingen boeiend.

Wat heeft wing-chun voor me gedaan
Meer dan 20 jaar, een geweldige tijd en ervaring.Ik vond mijn begin periode erg boeiend, opkijken naar de senioren, de harde sparpartijen, kernploeg en kaderploeg trainingen, en de vele en langdurige privetrainingen (bedankt Robert jr., Jan, Paulo en Martin),

Toen kwam er een periode dat de Associate van stijl veranderde: van het Wang Kiu Wing-Chun naar het Wong Shun Leung Ving-Tsun. In die tijd hebben onmoetingen gehad met beoefenaars van andere scholen. Ergens in 1996 hebben we kennis gemaakt met Barry Lee onvergetelijk! We hebben sindsdien langdurig getraind in Duitsland, bij Barry Lee. Met vaste groepjes zijn we regelmatig naar Sinsheim gegaan voor weekend, midweek en zomertrainingen (bedankt Robert jr., Fred en Peter).

Maar wing-chun beoefenen is voor mij niet alleen een sportervaring. Het heeft me ook geholpen met het trainen van focus, discipline, uithoudings en doorzettingsvermogen. Dit zijn eigenschappen die bijgedragen hebben aan mijn studie, zowel HBO als technische universiteit, en werk. Op werk krijg ik nog altijd lof van collegas en klanten omdat ik projecten gefocused uitvoer en gericht ben op het resultaat.

Wat betekent wing-chun voor me
Nog altijd is wing-chun een belangrijk deel van mijn leven. Het draagt op een positieve manier bij aan wie ik ben:

  • Heb ik een zware week gehad op werk, dan kijk ik uit naar wing-chun als uitlaatklep en kan ik mezelf positief opladen!
  • Heb ik een leuke week achter de rug, dan kijk ik nog meer uit naar wing-chun en zijn de lessen des te energieker!

Ik ben Rob Vogel sr. dankbaar voor zijn coaching. Hij is altijd heel kritisch naar mij geweest en heeft altijd veel tips gegeven aan mij als vechter en als leraar. Daarnaast heeft hij me heel veel kansen geboden, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Ik ben Barry Lee dankbaar als mijn Ving Tsun leraar. De ervaringen en lessen, zijn woorden en kennis, het zweten en zwoegen zullen me altijd bij blijven. Ik hoop dat ik de kennis die ik bij hem opgedaan heb zo zuiver en compleet mogelijk kan overdragen.

 

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: